SOFTCARE raikkautta eläintalouteen!

Niin ihania kuin lemmikit ovatkin, saattavat ne tuoda mukanaan hieman lisäsiivousta silloin tällöin. Kissat, koirat ja muut lemmikit saattavat reviiriä merkatessaan, sisäsiisteyttä opetellessaan, tai esim. vanhuuden tuomien pidätysongelmien vuoksi sotkea kodin mattoja ja muita tekstiileitä vaikkapa pissaamalla väärään paikkaan - joten on hyvä, että siivouskaapista löytyy helposti tahroja ja epämiellyttäviä hajuja poistavat tuotteet.

Pissinhaju tuskin kenenkään nenää miellyttää, joten onneksi nykyaikainen kemia auttaa näissä tilanteissa. Perinteisesti on käytetty ilmanraikastimia tai tuoksuja, jotka peittävät miellyttävällä tuoksulla pahan hajun. Valitettavasti nämä aiheuttavat usein myös allergisia oireita. Softcaren tuotteet perustuvat uudenlaiseen teknologiaan. Ne hajottavat kemiallisesti hajua aiheuttavat molekyylit ja poistavat hajun siten lopullisesti. Prosessiin ei tarvita allergisoivia hajusteita ollenkaan.

Kun lähdetään poistamaan hajuja esimerkiksi sohvalta, on tärkeää ensin pestä kohta huolellisesti, niin että tekstiili on puhdas. Jos neste on imeytynyt kankaan läpi, pitäisi myös pehmuste puhdistaa. Kun tekstiili on pesun jäljeltä puhdas, mutta haju on yhä jäljellä, sumutetaan Softcare Hajunpoistajaa. Tuotetta voidaan huoletta suihkuttaa uudelleen, ellei haju kerralla poistu. Syynä toistoon on yleensä se, että hajua muodostavia molekyylejä on niin paljon, ettei kertakäsittelyllä vielä saada kaikkia hajoamaan.

Raikkaat ja puhtaat tekstiilit lisäävät kodin viihtyisyyttä. Tahrat ja lika ovat hyvä mikrobien ja ja jopa pölypunkkien kasvualusta. Kannattaa siis pitää tekstiilit puhtaina. Tekstiilipäällysteinen sohva vaatii säännöllisen viikoittaisen imuroinnin ja tahrat on syytä poistaa heti tuoreeltaan. Ei kannata päästää sohvaa liian likaiseksi, sillä pinttynyt lika on paljon työläämpää poistaa kuin heti tuoreena. Jos ei pidä siivouksesta, kannattaa valita helppohoitoinen materiaali päälliseksi. Lisäksi tekstiilien ja nahan suojaaminen heti uutena tekstiili- tai nahkasuojalla helpottaa olennaisesti puhdistusta.

Faunatar-myymälöistä löydät SoftCare-sarjan tuotteita, joilla kodin raikkaana pitämien on vaivatonta.

 

SoftCare Eläintilojen tehopesu 500ml

Softcare Eläintilojen tehopesu on uusi tehokas pesuaine, joka on kehitetty erityisesti eläinten asumusten ja välineiden puhdistukseen sekä tahrojen poistoon.
Sopii myös eritteiden ja vaikean lian puhdistamiseen erilaisilta pinnoilta ja välineistä.

- Ei vahingoita pestäviä pintoja ja on ympäristölle turvallinen, biohajoava sekä turvallinen käyttäjälle ja eläimille.  
- Puhdistaa ilman hajusteita!

SoftCare Hajunpoistaja 300ml

Softcare hajunpoistaja on kätevä ja tehokas tuote lemmikkikoteihin.

- Poistaa kaikki epämiellyttävät hajut tekstiilipinnoilta, nahasta ja huonetilasta, kuten eläinten eritteiden jättämät hajut ja muut häiritsevät tuoksut.
- Uuden sukupolven tuote, joka ei vain peitä hajua, vaan hajottaa kemiallisesti tuoksun aiheuttajan.
- Tehokas kaikille orgaanisille hajuille, voidaan käyttää esim. asusteille, makuualustoille, auton tekstiileille ja agilityhalleissa.
- Vaaraton kotieläimille.
- Riittoisa ja helppo käyttää.

 

SoftCare Hajun- ja Tahranpoistaja 300ml ja 500ml

Softcare hajun- tahranpoistaja on kätevä ja tehokas tuote lemmikkikoteihin.
Se poistaa kaikki epämiellyttävät hajut tekstiilipinnoilta, nahasta ja huonetilasta, kuten eläinten eritteiden jättämät hajut ja muut häiritsevät tuoksut.

- Tuote poistaa tehokkaasti erilaiset tahrat, niin vanhat kuin uudetkin.
- Tehokas kaikille orgaanisille hajuille, voidaan käyttää esim. asusteille, makuualustoille, auton tekstiileille ja agilityhalleissa.

SoftCrae Sport Wash 300ml

Softcare Sport Wash on riittoisa, urheilu- ja muiden tuoksuvien vaatteiden ja tekstiilien pesuun tarkoitettu erikoispesuaine.
Irrottaa vaikeankin lian ja poistaa tehokkaasti epämiellyttävät tuoksut.

- Mukava ja mieto hajuste!
- Pesuaine on hyvin luontoystävällinen ja hellävarainen.
- 300 ml riittää 15 pesukertaan normaalikokoisella koneella.
- Annostellaan koneen pesuainelokeroon tai pesupalloon annostelu-taulukon mukaan.
- Sopii myös käsinpesuun.

SoftCare Varustesuojat

SoftCare IPA Varustesuoja nahalle 500ml

IPA -pohjainen Varustesuoja nahalle ja kankaille.
Softcare-varustesuoja on tehokas suoja erilaisille lemmikkien tarvikkeille.
Tuotetta käytetään sekä eläinten asusteiden ja nahkaremmien, satuloiden ja ihmisten ulkoiluasusteiden sekä kalusteiden pinnoille estämään kastumista ja likaantumista.

- Torjuu kastumista ja likaantumista.
-  Ei muuta materiaalin tuntua, mutta tarjoaa tehokkaan suojan turvallisesti.

SoftCare Vesipohjainen varustesuoja 500ml

Softcare vesipohjainen varustesuoja on tehokas suoja erilaisille lemmikkien tarvikkeille.
Tuotetta käytetään sekä eläinten asusteiden ja nahkaremmien, satuloiden ja ihmisten ulkoiluasusteiden sekä kalusteiden pinnoille estämään kastumista ja likaantumista.

- Torjuu kastumista ja likaantumista. Ei muuta materiaalin tuntua, mutta tarjoaa tehokkaan suojan turvallisesti.
- Soveltuu käytettäväksi kaikille materiaaleille

SoftCare Puhdistus- ja karvankeräyssieni

Softcare Puhdistus- ja karvankeräyssieni on mahtavan tehokas!
Uusi materiaali, PVA, imee tehokkaasti nesteitä ja likaa. Sieni kestää vääntämistä, ei jätä nukkaa eikä raitoja kuten mikrokuituliinoja ja puhdistaa jopa ilman pesuaineita.

- Kerää myös tehokkaasti lemmikkieläinten karvat matoilta ja muilta tekstiileiltä.
- PVA on hyvin kestävää ja siten ekologista.