SoftCare tuo raikkautta eläintalouteen

Niin ihania kuin lemmikit ovatkin, saattavat ne tuoda mukanaan hieman lisäsiivousta silloin tällöin. Kissat, koirat ja muut lemmikit saattavat reviiriä merkatessaan, sisäsiisteyttä opetellessaan, tai esim. vanhuuden tuomien pidätysongelmien vuoksi sotkea kodin mattoja ja muita tekstiileitä vaikkapa pissaamalla väärään paikkaan - joten on hyvä, että siivouskaapista löytyy helposti tahroja ja epämiellyttäviä hajuja poistavat tuotteet.

Pissinhaju tuskin kenenkään nenää miellyttää, joten onneksi nykyaikainen kemia auttaa näissä tilanteissa. Perinteisesti on käytetty ilmanraikastimia tai tuoksuja, jotka peittävät miellyttävällä tuoksulla pahan hajun. Valitettavasti nämä aiheuttavat usein myös allergisia oireita. Softcaren tuotteet perustuvat uudenlaiseen teknologiaan. Ne hajottavat kemiallisesti hajua aiheuttavat molekyylit ja poistavat hajun siten lopullisesti. Prosessiin ei tarvita allergisoivia hajusteita ollenkaan.

Kun lähdetään poistamaan hajuja esimerkiksi sohvalta, on tärkeää ensin pestä kohta huolellisesti, niin että tekstiili on puhdas. Jos neste on imeytynyt kankaan läpi, pitäisi myös pehmuste puhdistaa. Kun tekstiili on pesun jäljeltä puhdas, mutta haju on yhä jäljellä, sumutetaan Softcare Hajunpoistajaa. Tuotetta voidaan huoletta suihkuttaa uudelleen, ellei haju kerralla poistu. Syynä toistoon on yleensä se, että hajua muodostavia molekyylejä on niin paljon, ettei kertakäsittelyllä vielä saada kaikkia hajoamaan.

Raikkaat ja puhtaat tekstiilit lisäävät kodin viihtyisyyttä. Tahrat ja lika ovat hyvä mikrobien ja ja jopa pölypunkkien kasvualusta. Kannattaa siis pitää tekstiilit puhtaina. Tekstiilipäällysteinen sohva vaatii säännöllisen viikoittaisen imuroinnin ja tahrat on syytä poistaa heti tuoreeltaan. Ei kannata päästää sohvaa liian likaiseksi, sillä pinttynyt lika on paljon työläämpää poistaa kuin heti tuoreena. Jos ei pidä siivouksesta, kannattaa valita helppohoitoinen materiaali päälliseksi. Lisäksi tekstiilien ja nahan suojaaminen heti uutena tekstiili- tai nahkasuojalla helpottaa olennaisesti puhdistusta.

Faunatar-myymälöistä löydät SoftCare-sarjan tuotteita, joilla kodin raikkaana pitämien on vaivatonta.

 

SoftCare Eläintilojen tehopesu

Softcare Eläintilojen tehopesu on uusi tehokas pesuaine, joka on kehitetty erityisesti eläinten asumusten ja välineiden puhdistukseen sekä tahrojen poistoon.
Sopii myös eritteiden ja vaikean lian puhdistamiseen erilaisilta pinnoilta ja välineistä.

- Ei vahingoita pestäviä pintoja ja on ympäristölle turvallinen, biohajoava sekä turvallinen käyttäjälle ja eläimille.  
- Puhdistaa ilman hajusteita!

SoftCare Hajunpoistaja

Softcare hajunpoistaja on kätevä ja tehokas tuote lemmikkikoteihin.

- Poistaa kaikki epämiellyttävät hajut tekstiilipinnoilta, nahasta ja huonetilasta, kuten eläinten eritteiden jättämät hajut ja muut häiritsevät tuoksut.
- Uuden sukupolven tuote, joka ei vain peitä hajua, vaan hajottaa kemiallisesti tuoksun aiheuttajan.
- Tehokas kaikille orgaanisille hajuille, voidaan käyttää esim. asusteille, makuualustoille, auton tekstiileille ja agilityhalleissa.
- Vaaraton kotieläimille.
- Riittoisa ja helppo käyttää.

 

SoftCare Hajun- ja Tahranpoistaja

Softcare hajun- tahranpoistaja on kätevä ja tehokas tuote lemmikkikoteihin.
Se poistaa kaikki epämiellyttävät hajut tekstiilipinnoilta, nahasta ja huonetilasta, kuten eläinten eritteiden jättämät hajut ja muut häiritsevät tuoksut.

- Tuote poistaa tehokkaasti erilaiset tahrat, niin vanhat kuin uudetkin.
- Tehokas kaikille orgaanisille hajuille, voidaan käyttää esim. asusteille, makuualustoille, auton tekstiileille ja agilityhalleissa.

 

SoftCare Sport Wash

Softcare Sport Wash on riittoisa, urheilu- ja muiden tuoksuvien vaatteiden ja tekstiilien pesuun tarkoitettu erikoispesuaine.
Irrottaa vaikeankin lian ja poistaa tehokkaasti epämiellyttävät tuoksut.

- Mukava ja mieto hajuste!
- Pesuaine on hyvin luontoystävällinen ja hellävarainen.
- 300 ml riittää 15 pesukertaan normaalikokoisella koneella.
- Annostellaan koneen pesuainelokeroon tai pesupalloon annostelu-taulukon mukaan.
- Sopii myös käsinpesuun.

SoftCare IPA Varustesuoja nahalle

tehokas suoja erilaisille eläinten asusteille

Softcare Tekstiilisuojaa käytetään sekä eläinten asusteiden ja nahkaremmien, satuloiden ja ihmisten ulkoiluasusteiden sekä kalusteiden pinnoille estämään kastumista ja likaantumista. Ei muuta materiaalin tuntua, mutta antaa tehokkaan suojan turvallisesti.

Käyttöohje: Sumuta käsiteltävä pinta niin, että se kostuu kauttaaltaan ja anna kuivua huoneenlämmössä n. 2 tuntia ennen käyttöä. Tee käsittely hyvin tuuletetussa paikassa tai ulkona. Uusi käsittely tarvittaessa.

Pakattu kierrätettävästä muovista valmistettuun ponneaineettomaan suihkepulloon, jonka voi tyhjänä hävittää turvallisesti polttamalla tai sekajätteen mukana.

Ei sovi keinonahalle tai muoville.


 

SoftCare Vesipohjainen varustesuoja

Softcare Vesipohjaista Varustesuojaa käytetään sekä eläinten asusteiden ja nahkaremmien sekä satuloiden ja ihmisten ulkoiluasusteiden pinnoille estämään kastumista ja likaantumista. Sopii kaikille tekstiileille, sekä luonnon- että tekokuiduille. Käsittely säilyttää varusteet ja tarvikkeet kauniina ja helppohoitoisina pitkään. Ei muuta materiaalin tuntua ja hengittävyyttä, mutta antaa tehokkaan suojan turvallisesti.
Käyttöohje: sumuta suojattava pinta tasaisesti kosteaksi ja anna kuivua täysin kuivaksi ennen käyttöä. Lopullisen lujuutensa suoja saa yhden vuorokauden kuluessa, jonka jälkeen se kestää vesi- ja öljypohjaista likaa. Ravistettava ennen käyttöä, säilytys yli 5 °C lämpötilassa.

Koko: 500ml

 

SoftCare Puhdistus- ja karvankeräyssieni

Softcare Puhdistus- ja karvankeräyssieni on mahtavan tehokas!
Uusi materiaali, PVA, imee tehokkaasti nesteitä ja likaa. Sieni kestää vääntämistä, ei jätä nukkaa eikä raitoja kuten mikrokuituliinoja ja puhdistaa jopa ilman pesuaineita.

- Kerää myös tehokkaasti lemmikkieläinten karvat matoilta ja muilta tekstiileiltä.
- PVA on hyvin kestävää ja siten ekologista.

NYT KLUBITARJOUKSESSA!
KlubiTarjoukset voimassa joulukuun 2019 loppuun