SOFTCARE: raikasta ja tahratonta!

 

Kesäkuumalla pienikin haju saattaa muhia sangen läpitunkevaksi ja häiritseväksi, tai tahra liimautua liiankin innokkaasti vaikkapa tekstiiliin kiinni. Tällöin apuun kannattaa valita Softcare Hajun- ja Tahranpoistaja, joka on uusi ja tehokas tuote erilaisten tahrojen ja hajujen tehokkaaseen poistoon.
Tahrojen lisäksi tuote poistaa myös epämiellyttävät hajut, kuten eläinten eritteiden jättämät hajut ja muut häiritsevät tuoksut tekstiilipinnoilta, nahasta ja huonetilasta.

Tämä on uuden sukupolven hajunpoistaja, joka ei vain peitä hajua, vaan hajottaa kemiallisesti tuoksun aiheuttajan.
Tehokas kaikille orgaanisille hajuille, voidaan käyttää esim. asusteille, makuualustoille, auton tekstiileille ja agilityhalleissa.
Vaaraton kotieläimille.
Riittoisa ja helppo käyttää.

Käyttöohje: Poista ensin näkyvä irtolika. Sumuta tahranpoistaja tahralle ja anna vaikuttaa hetken pinttyneisyydestä riippuen. Pyyhi tahra nukkaamattomalla liinalla pois huuhdellen. Tarvittaessa toista käsittely. Voit testata värien kestävyyden ensin näkymättömässä osassa.

Pakattu kierrätettävästä muovista valmistettuun ponneaineettomaan suihkepulloon, jonka voi tyhjänä hävittää turvallisesti polttamalla tai sekajätteen mukana.

Katso myymäläsaatavuudet tai osta verkkokaupastamme >>