Suurkeräyksemme auttoi kodittomia eläimiä

Järjestimme jo traditioksi muodostuneeseen tapaan suurkeräyksen kodittomille eläimille jouluna 2015.
Keräyksessä kauppiaamme antoivat myymälöistään lahjoitettavia tuotteita, kuten kissanhiekkaa, ruokia ja muita lemmikkitarvikkeita. Tämän lisäksi asiakkaillamme oli mahdollisuus tuoda heille itselleen turhiksi jääneet lemmikkitarvikkeet ja -ruoat myymälöidemme keräyspisteisiin.
Jälleen kerran saimme iloksemme todeta, että Suomi on täynnä hyväsydämisiä, eläinrakkaita ihmisiä, auttamisen halu oli valtava! Saimme lahjoituksia suuret määrät ja olemme äärimmäisen kiitollisia kaikille teille ihanille ihmisille, joiden ansiosta kodittomat eläimet saivat  kaikenlaisia hyödylllisiä, kipeästi kaivattuja tarvikkeita jokapäiväiseen elämäänsä!
Keräys järjestettiin yhteistyössä SEYn eli Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n kanssa. Kauttamme lahjoitukset kulkivat eteenpäin paikallisen eläinsuojelujärjestön käyttöön, jotka ovat pääsääntöisesti Suomen Eläinsuojeluyhdistystenliitto ry:n (SEY) jäsenyhdistyksiä.
Suurkiitos kaikille lahjoituksia antaneille ihmisille, yhteistyökumppanillemme SEY:lle ja kaikille niille eläinsuojeluyhdistysten henkilöille, joiden ansiosta lahjoitukset pääsivät perille!
Keräyksestä oli iso apu, mutta avun tarve on jatkuvaa. Mikäli tunnet halua auttaa lahjoituksella tai muulla tavoin, käy kurkkaamassa lisätietoja SEYn sivuilta, osoitteesta www.sey.fi/tue-toimintaa/lahjoitus

Eläimet kiittävät!

Alla näet tarkemmin, minne mikäkin myymälämme lahjoitukset antoi.
 

KAUPUNKI KOHDE
ESPOO, HELSINKI, VANTAA JA PORVOO Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys
HYVINKÄÄ JA JÄRVENPÄÄ SEY Hyvinkää
HÄMEENLINNA, LEMPÄÄLÄ JA TAMPERE Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys
JYVÄSKYLÄ ja MUURAME Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys
LOHJA Läntisen Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys
KOTKA ja KOUVOLA Kouvolan Seudun esy
LAHTI Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys
SEINÄJOKI Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
TURKU Turun eläinsuojeluyhdistys ry

 

Kuvia keräykseen tuoduista lahjoituksista

Faunatar Hyvinkää

Faunatar Keljo

Faunatar Keljo

Faunatar Länsikeskus

Faunatar Muurame

Faunatar Sello