Turvallista shoppailua

Eläinystäviä palveleva Faunatar on korvat höröllä ja tuntosarvet pystyssä koronavirusta koskevien valtakunnallisten ohjeistuksien suhteen.

Hygieniatasoamme on entisestään nostettu. Nyt päivittäisiin siivousrutiineihimme kuuluu myymälätilojen normaaliakin ponnekkaampi putsaus. Keskitymme huolehtimaan ostoskorien kahvojen, kassatiskien, pakastimien, kaiteiden ja muiden pintojen pyyhkimisestä sekä työvälineidemme putsauksesta meidän kaikkien terveyttä ajatellen. Huolehdimme käsihygieniastamme nyt erityisen hyvin, käsidesiä pidämme myös asiakkaidemme saatavilla.

Tilanteeseen järkevästi suhtautuen, hyvällä yhteistyöllä kassatiskin molemmin puolin, me kaikki pääsemme nauttimaan eläinharrastuksesta ja muusta elämästämme mahdollisimman pian normaaliin tapaan.

Tilaa verkkokaupasta vaikka kotiovelle

Verkkokaupastamme voit shoppailla lemmikkisi lempituotteet 24/7. Näppärää, nopeaa ja taatusti turvallista. Toimitus jopa päivässä ja imainen toimitus yli 50€ ostoksille!

Kotiinkuljetus myös myymälästä

Lähes jokaisesta myymälästämme saat tuotteet myös kotiinkuljetuksena - sovittaessa voimme esimerkiksi jättää ostoksesi oven taakse.

Takaisin ylös