Uusi kummikoiramme Tosca

Faunatar-ketjun kauppiaat ovat jo vuosia tukeneet suomalaisen eläinsuojeluyhdistyksen, Pro Animals Finland ry:n (PAFi) toimintaa. PAFi tukee Pro Animals Romaniaa (PAR), joka ylläpitää noin 600 koiran koiratarhaa Targu-Jiun kaupungissa Romaniassa. PAFi ei tuo Suomeen kodittomia koiria ja kissoja, vaan vie apua sinne, missä sitä tarvitaan. PAFin toimintaan on helppo osallistua kummikoiratoiminnan avulla. Kummiudessa voit itse valita kummikoirasi ja säännöllisillä kummimaksuilla tuet koko koiratarhan asukkeja.
 

Hobbie sai kodin

Faunatar Entressen kummikoirana ollut Hobbie sai kesällä uuden kodin, joten kummiutemme päättyi Hobbien osalta, onneksi näin onnellisiin uutisiin! Hobbiella menee nyt hyvin, se on kotiunut uuteen kotiinsa hienosti ja Hobbiesta on kehkeytymässä oikein mallikas kotikoira. Ihania uutisia, olemme todella iloisia!

Koska Hobbie ei enää kummiavun tarpeessa, mutta sadat muut koirat ovat, Faunatar Entresse otti välittömästi uuden kummikoiran.

Uusi kummikoiramme Tosca

Faunatar Entressen uusi kummikoira on nimeltään Tosca.
Tosca on rauhallinen, mutta hyvin utelias neitokainen, joka mielellään seuraa vieraita lähellä ja odottaa kärsivällisesti omaa rapsutusvuoroaan.
Koiratarhan ylläpitäjä, Carmena, pelasti Toscan tarhalleen kadulta, sillä Tosca oli vaarassa jäädä koirien pyydystäjien kynsiin. Onneksi niin ei ehtinyt käymään ja Tosca on nyt turvassa.

 

Mikäli olet kiinnostunut PAFin toiminnasta ja kummikoiran hankinnasta, kurkkaa PAFin sivuilta lisätietoja: www.proanimalsfinland.net

Kaikki Faunatar-ketjun kummikoirat tarinoineen ja kuvineen näet täällä: www.faunatar.fi/kummikoirat