Faunatar Lohjalla uusi kauppias

Faunatar Lohjalla pitkään omaa unelmaansa Faunatar-kauppiaana toteuttanut Maini Schildt on rakkaalle myymälälle etsinyt uutta jatkajaa, ja nyt ratkaisu löytyikin lähempää kuin uskoisikaan - Faunatar-ketjun omasta kauppiasporukasta! Myymälän kauppiaana tulee jatkamaan jo vuodesta 2013 Faunatar-kauppiaana toiminut Jonna Nevalainen, joka luotsaa kahta muutakin Faunatar-myymälää: Selloa ja Ristikkoa.

Aivan mahtava juttu! Suosittu myymälä jatkaa toimintaansa Lohjan eläinihmisten tukikohtana, ja lisäbonuksena kauppiaaksi siirtyy kokenut, eläinrakas ja innokas Jonna!

Jonna on koko ikänsä eläinten keskellä elänyt: jo lapsuudenkodissa maaseudulla oli eläimiä undulaateista lampaisiin. Jonnan äiti piti ratsastuskoulua, isä kasvatti metsästyskoiria, joten Jonnalla eläinrakkaus kulkee suvussa. "Olen siis nyt unelma-ammatissani lemmikkieläinkaupan omistajana" Jonna kertoo. “Ihan parhaita hetkiä työssäni ovat ne, kun perhe saa ensimmäisen lemmikkinsä kotiin ja lasten silmät säihkyvät onnesta ja odotuksesta. Sitten on ne ihanat arkiset tapaamiset, jolloin juttelemme asiakkaiden kanssa lemmikkien kuulumisista – he kun ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi”.

Jonna aloittaa myymälässä 1.7.2020. Virallisempia avajaiskekkereitä juhlimme hieman myöhemmin, niistä tiedotamme tarkemmin mm. Lohjan Faunattaren Facebook-sivulla, jota kannattaakin seurata: LINKKI>>

Myymälän kauppiaana tähän saakka toiminut Maini kiittää teitä lämpimästi kuluneista vuosista, ja uusi kauppias Jonna toivottaa teidät avosylin tervetulleiksi tuttuun myymälään, josta jokainen lemmikki saa kaiken haluamansa.    

Yhteystiedot:

Faunatar Lohja
Lohjan Prismakeskus,
Laurinkatu 37-41, 08100 LOHJA

puh 044-765 4546
E-mail: lohja(at)faunatar.fi

Toistaiseksi poikkeavat aukiolomme:
Ark. 11-19, la 11-17