Eläinystävän ystävänpäivä lähenee

Ystävänpäivänä muistamme eläinystäviämme ylimääräisellä rapsutuksella, yhteisellä ajalla ja miksipä ei pienellä lahjallakin.
Hyvää ystävänpäivää!

PEHMEYTTÄ KOIRAYSTÄVÄLLE

Mukavan pehmeä, ikioma nukkumapaikka sopii koiraystävän pirtaan. Ystävänpäivä sujuu rattoisasti lämpimän pedin sopukassa köllötellen ja kotiväen puuhia tarkkaillen.

PURULUITA PURESKELUUN

Naudan ja hirven nahasta valmistetut puruluut antavat koirille tekemistä. Samalla hampaat puhdistuvat ja pysyvät paremmassa kunnossa. Myymälöidemme puruluuvalikoimissa on mistä valita!

KUIVATUT LIHAHERKUT

Ihanan lihaisat herkut saavat karvakuonojen hännät heilumaan! Ystävänpäivänä possunkorvia, kanan kauloja ja muita lihaherkkuja onkin kiva antaa lahjaksi kaikille ystäväkoirille.

HERKKUHETKIIN

Silliä, kalkkunaa, kanaa, ankkaa, lohta ja vaikka mitä naminamia! Koirien herkkuja voi käyttää paitsi ylimääräiseen lellimiseen, myös koulutuksessa palkintoina.

LELULAHJA ON AINA POP

Karvakorvien ystävänpäivälahjaksi lelu on varma valinta. Pehmolelut, köysilelut, kumilelut, toinen toistaan hauskemmat ja leikkiin houkuttelevat lelut pitävät koiran vireessä. Myymälöissämme paljon eri vaihtoehtoja!

LELUJA EI VOI OLLA LIIKAA

Jokainen tupatiikeri rakastaa leikkimistä. Leluhiiriä, palloja, tunneleita, huiskuja, kaikenlaisia pienten kissantassujen ulottuville sopivaa löydät Faunatar-myymälöistä pakattavaksi kisun omaan ystävänpäiväpakettiin.

 

RAAPIMAAN!

Kissan kynnet uppoavat mukavasti huonekaluihin, mutta parempi ratkaisu on ikioma raapimapuu. Raapiminen ei ole paha tapa, vaan kissan keino hoitaa kynsiään. Siksipä ei haittaa, vaikka tarjolle laittaisi useammankin vaihtoehdon, joita myymälöissämme on tarjolla.

 

KISUN PEHMEÄ PAKETTI

Lokoisiin kissanpäivien viettoon kisun oma peti sopii paremmin kuin hyvin. Olipa peti iglumainen piilopaikka tai avoin pehmeä patja, on pikkuleijonan siinä ihana uneksia kissamaisia uniaan.

PIKKULEMMIKIN HERKKUPAKETIT

Ystävänpäivänä pupu, hamsteri, marsu ja moni muu saa myös oman herkkulahjansa, sillä onhan pienikin eläin iso ystävä ja lahjan arvoinen.

 

LAHJAKSI UUSI ASUNTO

Tai ainakin mökki.
Pikkulemmikit kaipaavat erilaisia piilopaikkoja päivänokosia ja herkkujen kätkemistä varten, ystävänpäivän kunniaksi uusi mökki onkin oiva valinta.

LENNOKASTA ELÄMÄÄ

Myös siivekkäille ystäville löytyy Faunattaresta oma pikkupakettinsa, josta voi paljastua vaikka mitä ihanaa. Lintujen leluja ja herkkuja on myymälöissämme paljon erilaisia, niiden parissa ystävänpäivä vierähtää rattoisasti.

MATELIJOIDEN MAKUUN

Ihanan pimeä luola voisi olla mukava yllätys. Ja herkuksi kenties makeasti rapsahtava torakka? Vaihtoehtoja matelijoidenkin omiin ystävänpäiväpaketteihin löytyy myymälöistämme kivasti!

SOMISTEILLA PIRISTYSTÄ AKVAARIOON

Akvaarioonkin on kiva virittää hieman uutta ilmettä vaikkapa uuden pohjakoristeen tai kasvien  avulla. Faunattaren myymälöistä löydät kauniit akvaariokasvit ja moneen makuun sopivat somisteet!