Marsut

Marsut ovat persoonallisia ja sosiaalisia laumaeläimiä, jotka ovat valloittaneet monien eläinrakkaiden ihmisten sydämet. Olit sitten vasta hankkimassa marsuja tai jo kokenut marsunomistaja, kattava valikoimamme tarjoaa kaiken, mitä tarvitset. Meiltä löydät tilavat häkit, kodikkaimmat pesämökit, laadukkaat heinät, maukkaimmat täysravinnot, hauskat lelut ja paljon, paljon muuta!

Näihin hurmaaviin kuikuttajiin pääset tutustumaan myymälöissämme kautta maan. Ystävällinen henkilökuntamme esittelee sinulle mielellään ihanat marsut ja niiden tarvikkeet.

Marsujen kynnet kaipaavat säännöllistä leikkaamista ja joskus marsu voi kaivata esimerkiksi pesua. Erilaiset hoitotoimenpiteet voivat jännittää erityisesti uutta omistajaa, mutta ei hätää; ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä marsusi kynnet lyhennetään ja turkki puunataan rakkaudella ja ammattitaidolla. Lomareissullakin voit olla huolettomin mielin, kun jätät marsusi elinrakkaan henkilökuntamme huomaan. Lue lisää palveluistamme marsuille täältä.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Takaisin ylös