Avoimet työpaikat

Töihin Faunatar myymälään

Lemmikkieläinmyymälässä työskentely on monelle unelma-ammatti. Eikä suotta; ala on erittäin antoisa sille, joka haluaa tehdä töitä eläinten ja mukavien asiakkaiden parissa.

Henkilökunnallemme eläimet ovat osa elämää myös työn ulkopuolella. Harrastukset, omat lemmikit, ja eläinalan koulutukset ovat kerryttäneet henkilökunnallemme paljon erilaista kokemusta eläimistä ja sitä toivomme myös uusilta Faunattarilaisilta. Mitä enemmän olet ehtinyt kerryttänyt kokemusta lemmikkien parista, sen parempi. Meillä panostetaan myös asiakaspalveluun, joten kaikki aikaisempi työkokemus asiakastyön parista on eduksi.

Varsinaista koulutusta alalle et siis tarvitse, mutta kaikki kaupallista alaa koskeva koulutus on ilman muuta eduksesi. Joukossamme kouluttautuminenkin on mahdollista. Suurin osa työntekijöistämme on Faunattaressa työskennellessään oppisopimuksella suorittanut esimerkiksi eläinkaupan osaamisalan eläintenhoitajan tutkinnon.

Faunatar-myymälöiden henkilökunnan palkkauksesta päättää kunkin myymälän kauppias itsenäisesti. Niinpä on yksinkertaisinta tiedustella vapaista työpaikoista suoraan siitä myymälästä, jonne ensisijaisesti haluaisit töihin mennä. Vapaamuotoisen työhakemuksesi voit lähettää kyseiseen myymälään sähköpostilla.

Onnea työnhakuun!

Katso lähin myymälä

Takaisin ylös